Azaze

La Maison Rêve dekbedovertrek

Een trendy, mooi dekbedovertrek is vaak kostbaar

€ 39,99 € 59,90
In voorraad

Een trendy, mooi dekbedovertrek is vaak kostbaar, maar met La Maison Rêve heb je keuze uit talloze varianten voor een prikkie. Inclusief kussenslopen.

Azaze

  • Met stoom behandeld, voor extra zachtheid
  • Gemaakt van katoen – trots lid van het Better Cotton Initiative (BCI)
Kleur
Print
Materiaal
Katoen
Afmeting
200 x 220 cm
Droogvoorschrift
Geschikt voor drogen op een lage temperatuur
Dubbelzijdige instopstrook
Ja
Hoeveelheid
3-delig
Inclusief instopstrook
Ja
Inclusief kussenslopen
Ja
Materiaal tijk
Katoen
Soort textiel
Katoenen stof
Strijkvoorschrift
Maximaal tot 110 °C strijken
Tweezijdig bedrukt
Ja
Type instopstrook
Aangestikte instopstrook
Type sluiting
Geen sluiting

Materiaal
Katoen
Eigenschap 1
Neutraal
Eigenschap 2
Nee
Veelgestelde vragen

Wat zijn dekbedovertrekken?
Dekbedovertrekken zijn beschermende hoezen die over een dekbed worden geplaatst. Ze dienen als decoratieve en hygiënische bedekking voor het dekbed en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Dekbedovertrekken zijn ontworpen om gemakkelijk verwijderbaar en wasbaar te zijn, waardoor ze eenvoudig te onderhouden zijn en helpen om het dekbed schoon en fris te houden. Ze voegen ook een esthetisch element toe aan de slaapkamerdecoratie, aangezien ze beschikbaar zijn in talloze kleuren, patronen en ontwerpen, waardoor je je slaapkamer kunt personaliseren en aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Kortom, dekbedovertrekken zijn zowel functioneel als decoratief en dragen bij aan een comfortabele en stijlvolle slaapomgeving.


Wat is de juiste maat?

Om de juiste maat voor een dekbedovertrek te bepalen, moet je de afmetingen van je dekbed kennen en rekening houden met eventuele extra stof die nodig is voor een goede pasvorm. Volg deze stappen om de juiste maat te bepalen:

  1. Meet je dekbed: Meet de breedte en lengte van je dekbed nauwkeurig op met een meetlint. Het is belangrijk om zowel de breedte als de lengte te meten, omdat dekbedden verschillende afmetingen kunnen hebben, afhankelijk van het type en de maat (bijvoorbeeld eenpersoons-, tweepersoons- of kingsize dekbed).


  2. Voeg extra stof toe: Om ervoor te zorgen dat het dekbedovertrek goed past en het dekbed volledig bedekt, voeg je meestal enkele centimeters extra stof toe aan de gemeten breedte en lengte van het dekbed. Dit extra materiaal zorgt ervoor dat het dekbedovertrek goed om het dekbed kan worden gevouwen zonder te strak te zitten. Meestal wordt aanbevolen om ongeveer 20 tot 30 centimeter aan beide zijden van de gemeten afmetingen toe te voegen.

  3. Kies de juiste maat dekbedovertrek: Nadat je de gemeten afmetingen van je dekbed hebt met extra stof, kun je op zoek gaan naar de juiste maat dekbedovertrek. De meeste dekbedovertrekken worden aangeboden in standaardmaten die overeenkomen met de gangbare dekbedmaten, zoals eenpersoons, tweepersoons, queen of kingsize.


  4. Controleer de afmetingen op het dekbedovertrek: Zodra je een dekbedovertrek hebt gevonden dat overeenkomt met de afmetingen van je dekbed plus de extra stof, controleer dan altijd de specificaties op het etiket of de productpagina om er zeker van te zijn dat je de juiste maat hebt geselecteerd.

Houd er rekening mee dat de maatvoering van dekbedovertrekken enigszins kan variëren tussen fabrikanten en merken, dus het is altijd verstandig om de exacte afmetingen te verifiëren voordat je een aankoop doet. Door deze stappen te volgen, kun je er zeker van zijn dat je een dekbedovertrek kiest dat goed past bij je dekbed en bijdraagt aan een comfortabele en stijlvolle slaapomgeving.


Wat zijn de eigenschappen van een katoenen dekbedovertrek ?

Een katoenen dekbedovertrek heeft verschillende eigenschappen die het populair maken voor beddengoed:

  1. Ademend: Katoen staat bekend om zijn ademend vermogen, waardoor het vocht absorbeert en afvoert, waardoor je comfortabeler slaapt.

  2. Zachtheid: Katoen voelt zacht en comfortabel aan op de huid, wat bijdraagt aan een aangename slaapervaring.

  3. Duurzaamheid: Katoen is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en wassen, waardoor de dekbedovertrekken lang meegaan.

  4. Onderhoudsvriendelijk: Katoenen dekbedovertrekken zijn eenvoudig te onderhouden en kunnen in de machine worden gewassen en gedroogd.

  5. Allergievriendelijk: Katoen is hypoallergeen en minder waarschijnlijk om allergische reacties te veroorzaken in vergelijking met synthetische materialen.

  6. Variatie: Er zijn verschillende soorten katoen, zoals Egyptisch katoen en biologisch katoen, met elk hun eigen unieke kenmerken en kwaliteiten.

  7. Stijlvol: Katoenen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen.

  8. Temperatuurregulerend: Katoen helpt de lichaamstemperatuur te reguleren, waardoor het geschikt is voor zowel warme als koude seizoenen.

Kortom, een katoenen dekbedovertrek combineert comfort, duurzaamheid en stijl, waardoor het een populaire keuze is voor beddengoed.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat.

Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt.